Mit vettünk a 2016-os karácsonyi Steam Sale-n?

Egy korábbi cikkünkkel már utalást tettünk arra, hogy a Nagyon Bödön-ön videojátékokkal is foglalkozni fogunk, amelyeket két csoportba foglalhatunk. Számos esetben fogunk független fejlesztésű, vagy csak nem éppen mainstream jellegű programokról írni, amennyiben pedig egy nagyobb címről ejtünk szót, az nagy valószínűséggel valamilyen régebbi darab lesz.

Úgyhogy természetesen egy ambivalens húzással fogok indítani, azaz az utolsó Steam Sale-n vásárolt játékokról írok pár szót, amely mint mindig, idén is ünnep volt a játékosok, katasztrófa a pénztárcák számára.

Grid

A Steam Sale-t megelőző órákban jött a hír, hogy a Humble Bundle ingyen osztogatja a Steamen aktiválható 2008-as autós játékot. Néhány másodpercen belül már meg is volt.

[Mobygames] [Wikipedia (angol)]

Life is Strange

Ez szintén a Steam Sale előtti akció volt, jelen esetben a Square Enix részéről. Öt dollár az öt epizódért: ugyan még nem játszottam a játékkal korábban, viszont jó híre és a már látott videókból áradó hangulata miatt vállaltam a rizikót.

[Steam] [Hivatalos oldal] [Wikipedia (angol)]

Counter Strike (1.6) + Condition Zero + Condition Zero: Deleted Scenes

A Counter Strike széria első két epizódja, illetve a másodikhoz tartozó egyjátékos küldetéscsomag csak pakkban elérhető, azonban a jutányos ára miatt megérte. Az 1.6-os változat sajnos nem tartalmaz botokat, de elvileg megoldható külső kiegészítőkkel, míg a CZ és a CZ:DS problémamentesen hozta az elvárt nosztalgiafaktort.

[Steam] [Mobygames] [Wikipedia (angol)]

Quake III + Quake III: Team Arena

Az arenashooterek mai napig remek szórakozást kínáló klasszikusa szintén pakkban volt elérhető rendkívül jutányos áron.

[Steam] [Mobygames] [Wikipedia (magyar)]

Shelter I + II

Ezzel a két játékkal már régóta szemeztem, viszont az előző GoG Sale-n lemaradtam róluk. Most sikerült bepótolni.

[Steam] [Mobygames] [Wikipedia (angol)]

Tomb Raider (2013)

ÖT EURÓ, KOMOLYAN? Gondolkodás nélkül. Az egyik legjobban sikerült reboot, amivel valaha is találkoztam életemben.

Ez is érdekelhet:  Tomb Raider: Legend játékismertető

[Steam] [Mobygames] [Wikipedia (angol)]

Star Wars: Jedi Knight-sorozat

Az 1994 és 1998 között a Lucasarts, majd 2002 és 2003 között a Raven Software által fejlesztett játékok csomagára csupán szintén csupán öt euró volt. Ez az ár nevetséges volt, tekintetbe véve a két utolsó címmel kapcsolatos súlyos tinédzserkori addikciómat. Öt programot foglal magába a pakk: Dark Forces, Dark Forces II: Jedi Knight, Mysteries of the Sith (a Dark Forces II remekül sikerült kiegészítője), Jedi Outcast és Jedi Academy. Az első epizód egy integrált DosBox segítségével fut a modern számítógépeken.

[Steam] [Mobygames] [Wikipedia (angol)]

(Ninety-Four)

 

 

 

Steam Sale

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .