„Megjelent” a Warcraft Adventures: Lord of the Clans

A Warcraft Adventures: Lord of the Clans fejlesztése a Warcraft II megjelenése után kezdődött és elődeivel ellentétben nem valósidejű stratégiai, hanem point’n’click kalandjáték lett volna. Azonban soha nem jutott el a megjelenésig, hiszen a Blizzard 1998-ban megszüntette a projektet és úgy tűnt, hogy az akkor már majdnem kész szoftver soha nem fogja meglátni a napvilágot.

1998 és 2016 között többször is felbukkant valamilyen formában a játék: Christie Golden 2001-es könyve, A klánok ura egy átdolgozott sztorin alapult és 2010-ben, egy orosz oldalon megjelent 20 percnyi gameplay a játék alfa változatából.

A tegnapi napon viszont megjelent egy hír a világhálón arról, hogy valaki nyilvánossá tette a játék majdnem teljesen befejezett változatot és az Abandonia 2012-es április elsejei trollkodásával ellentétben ez most valóban nem kacsa!

Linkek:

Az imént én is letöltöttem. Az indítás nem volt egyszerű, mivel a játék nagyon nem szereti a gépemet, de nagyjából működőképesnek tűnik. Hamarosan felkerül a tesztgépre, onnantól kezdve pedig biztos, hogy ismertető írás is születni fog róla 🙂

Ez is érdekelhet:  Zsaruszerencse
Warcraft Adventures: Lord of the Clans

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .