Brightburn – A lángoló fiú kritika

Superman lehetett volna gonosz is. Valószínűleg ezzel a gondolattal játszott el a Brian és Mark Gunn. A film egyrészt zseniális, más oldalról nézve azonban vannak hiányosságai.

Miért ajánlom?

Azért, mert kitűnően szórakoztam. Ha szereted a képregény filmeket, de kicsit már unod esetleg őket, akkor ez egy remek alternatíva lesz. Egyébként Superman a filmes világban már nem az az epikusan tiszta karakter, amit a képregények sugalltak. Sőt aki igazán mélyen ismeri a sorozatot, bizonyára tud példákat hozni arra is, amikor Superman kifejezetten a sötétebbik oldalhoz közelít.

Viszont a lángoló fiú, egyértelműen a sötétebb oldalhoz tartozik. Habár ez nem teljesen világos a film első felében.

Persze ne várjuk a Joaquin Phoenix által bemutatott jellemfejlődést (romlást), amit a Joker láthattunk, viszont néhány eseményt azért megismerhetünk arról is mi játszik közre.

Mi az amit ne várj el

Nos, a Brithgburn gyenge pontja pont a jellemfejlődés hiányossága. Itt talán egy kicsit jobban is elmélyedhettek volna a sztoriban. Ez olyan tinihorroros mélységűre sikerült, van is meg nincs is.

Viszont ha jól akarsz szórakozni, akkor ne erre koncentrálj.

BrightBurn – A lángoló fiú előzetes

Az előzetesben jól eltalálták a Brightburn hangulatát. A feszültség főként a film elején szinte tapintható, sőt esetenként talán kicsit komorabb is mint a trailerben.

Brightburn stáblista

Rendező: David Yarovesky
Írta: Brian Gunn, Mark Gunn
Főszereplők: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn

Ez is érdekelhet:  Bloodline
BrightBurn - A lángoló fiú

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .