Szárnyas fejvadász 2049 kisfilmek

A Szárnyas fejvadász világában 30 év telt el az első film eseményei és a folytatás között. A Szárnyas fejvadász 2049 promóciós kampányának részeként három rövidfilmet jelentettek meg, amelyek részletezik az időközben végbement eseményeket.

A bolygó arculata még cudarabb, az élet még nehezebb lett. A replikánsok régebbi, korlátlan élettartamú sorozata egyre inkább eltűnőben van, hiszen az újabb, lojális generáció tagjai vérebként vadásszák őket.

Az első rövidfilmet, a Black Out 2022-t az a Shinichirô Watanabe írta és rendezte, akinek a Cowboy Bepop című kultikus animesorozatot is köszönhetjük. A 15 perces animációs film bemutatja, hogy mi történt az eredeti Szárnyas fejvadászt követően. Miután a replikánsok és az emberek közötti ellentétek tarthatatlanná váltak, többen úgy döntöttek, hogy fellázadnak.

A 2036: Nexus Dawn című rövidfilmben mutatkozik be Niander Wallace, a replikánsok tökéletesített változatának alkotója. Ezt és az ezt követő darabot is Luke Scott rendezte, aki a kellemes hangulatú, ám döbbenetes történeti katasztrófába torkolló Morgan direktori székében ült 2016-ban.

A 2048: Nowhere to RunDave Bautista által játszott karaktert mutatja be és közvetlen előzményül szolgál a filmhez.

Ha a rövidfilmek felkeltették érdeklődésedet, tekintsd meg korábbi cikkünket is, a Szárnyas fejvadász 2049 kritikáját!

Ez is érdekelhet:  I Am the Night (2019)
szarnyas fejvadasz 2049 kisfilme - Szárnyas fejvadász 2049 kisfilmek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .