Szilícium-völgy 5. évad

Az HBO nagysikerű IT startup központú sorozata a Szilícium-völgy valószínűleg szintet lépett. Úgy értem a történetben, de nem annyira a széria egészében.

A sztori előző évadjában a decentralizált internet megalkotását célul kitűző Pied Piper csapata újabb nehézségekkel került szembe.

A sorozat eddigi részeiben elsősorban a tőke hiánya, vagy a hirtelen jött tőke elfecsérlése volt a történet egyik mozgatórugója, de most az 5. évadtól ez megváltozott.

Úgy fest a tőkeinjekció valóban elegendőnek bizonyul, de a srácoknak meg kell még tanulniuk kezelni ezt  helyzetet.

Talán nem spoilerezek túlzottan, ha az első jelenet problémáját írom körül (ami egyébként szépen kiforr a történet végére).

A Pied Piper tehát irodát keres mivel 12 programozó felvételét tervezi. A kiszemelt iroda, a már berögződött spórolási kényszer miatt egy ablakok nélküli fehér terem. Nyilvánvaló hogy inkább egy elhagyatott szerverteremre hajaz a hangulata, és nem igazán ideális egy Szilícium-völgy-beli programozó elképzeléseihez.

Szóval a probléma mostmár nem igazán a pénz hiánya lesz, hanem inkább a tőke meglétét követő problémák elemzése, legalábbis az első rész után.

Maga a sorozat hangulata nem változott, aki eddig szerette annak ezután is tetszeni fog. Imdb: [link]

https://www.youtube.com/watch?v=lRs72x7Lgtc

Kritika adatlapja
8666949245 ce1e6918cd b silicon valley - Szilícium-völgy 5. évad
Film címe
Szilícium-völgy 5. évad
Miről szól a film?
Az HBO nagysikerű IT startup központú sorozata a Szilícium-völgy valószínűleg szintet lépett. Úgy értem a történetben, de nem annyira a széria egészében.
Kritikát írta
Ez is érdekelhet:  A gengszter, a zsaru és az ördög
Szilícium-völgy 5. évad 1. rész kritika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .