Magyar pénzérmék és papírpénzek

A Magyar pénzérmék és papírpénzek a Nemzeti Tankönyvkiadó gondozásában jelent meg 1987-ben.

Könyv adatai
 Könyv címe  Magyar pénzérmék és papírpénzek
 Szerző(k)  Fux Kornél és Hölgyéné Angelotti Zsuzsanna
 Kiadó  Tankönyvkiadó
 Kiadás éve  1987 (6300 példány)
 ISBN  963 17 9939 5
 ISSN 0563-9468
 Oldalszám  104

Régóta meglevő igényt elégít ki a Történelemszakköri Füzetek sorozat jelen füzete. A szerzők tömören, lényegre törően ismertetik a magyar pénztörténet jelentős korszakait az Árpád-kortól napjainkig. XXXI. táblán mutatják be egy-egy uralkodó, illetőleg egy-egy pénzfajta legszebb, legjellemzőbb pénzeit. A szövegben minden bemutatott darabhoz pénz- és kortörténeti magyarázatot fűznek, és útmutatást adnak kezdő gyűjtőknek a gyűjtés módjára vonatkozóan.

A füzetet érdeklődéssel és haszonnal forgathatják mindazok, akik a numizmatika iránt érdeklődnek.

Magyar Pénzérmék e1474977073705 - Magyar pénzérmék és papírpénzek

Itt kérdezhetsz, vagy tehetsz ajánlatot a könyvre. A könyvet a legmagasabb ajánlattévő kapja meg. [contact-form to='sunda@ewaste.hu' subject='Könyvrendelés Nagyonbödönön'][contact-field label='Név' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail cím' type='email' required='1'/][contact-field label='Ennyit ér meg nekem' type='text'/][contact-field label='Kérdés, üzenet (Ha több könyv érdekel azt is jelezheted itt)' type='textarea' required='1'/][/contact-form]
Ez is érdekelhet:  Bolestaw Prus - A Bábu
régi pénzek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .