A megtorlás útján (2019) ajánló és előzetes

A megtorlás útján, eredeti címén Avengement Scott Adkins egyik legjobb filmje, ahol fizikai teljesítőképessége mellett megmutatja, hogy brilliáns színészi játékra is képes.

Kritika

Miután a veszélyes bűnöző Cain (Scott Adkins) megszökik a börtönből, felkeresi azokat, akik oda küldték és tönkretették az életét.

Adkins és Johnson durva tempóban szállítják a filmeket, a színvonal pedig egyre inkább csak emelkedik. Ez a film az eddigi legjobb közös alkotásuk.

A film önmagában véve egy nagyon egyszerű történettel bíró kamaradráma, amelyet a múltbéli eseményeket felidéző meglehetősen brutális és sötét képsorok szakítanak meg. Az A alkotás egyik pozitívumát Adkins meglepően jó színészi játéka jelenti, remekül hozza a szokottnál mélyebb, sötétebb és sérültebb karakterét.

Verekedésekből szép számban kapunk, ezek a poszt-Bourne időszakra jellemző kamerarángatást és gyors vágásokat teljesen nélkülözik. Johnson nagyon jól érzi a mindent mutató, brutális csoportos verekedéseket, Scott Adkins pedig a rá jellemző magas színvonalat hozza bennük.

Le a kalappal, csak így tovább!

A megtorlás útján ajánló

Erős atmoszféra és kiváló színészi-fizikai teljesítmény Scott Adkins részéről. A történetmesélés módja nem feltétlenül fog mindenkinek tetszeni, de a megvalósításra szerintem nem lehet panasz.

A megtorlás útján előzetes

A megtorlás útján zene

A filmzene telitalálat volt, Sean Murray jó munkát végzett. 

Stáblista

  • Eredeti cím: Avengement
  • Rendező: Jesse V. Johnson
  • Forgatókönyvíró: Jesse V. Johnson, Stu Small
  • Főszereplők: Scott Adkins, Craig Fairbrass

[imdb] [rotten tomatoes] [metacritic] [unsplash]

Ez is érdekelhet:  A 2017-es szezon filmjeiről röviden #2 - Háború
avengement kritika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .