Project Power: A por ereje (2020)

Project Power: A por ereje, inkább Project Középszer. Vagy talán Project Ki-nem-használt-potenciál? 

Project Power: A por ereje Sztori

New Orleans utcáin egy új drog jelenik meg: egy kapszula, amely öt percre szupererőt ad annak, aki bevette. A csavar az, hogy nem tudni, milyen szupererő lesz. Láthatatlanná válsz? Sérthetetlen leszel? Vagy valami sokkal kellemetlenebb dolog?

A drog megjelenése kaotikus helyzetet teremt a városban. Ebben a káoszban a rejtélyes, veszélyes Art (Jamie Foxx) elrabolt lányát kutatja, Frank (Joseph Gordon-Levitt) pedig rendőrként, a saját szupererejét felhasználva próbál rendet tenni.

Rövid kritika

Nem tudom, hogy pontosan hogy nevezzem a Project Power legnagyobb gondját. Netflix blockbuster szindróma?

Mármint félre ne érts, nem rossz film, de hiányzik belőle az a plusz, ami miatt jó vagy emlékezetes lenne. Egynek jó, de inkább kihagyott ziccer, mint mondjuk A halhatatlan gárda vagy a Bright. 

Az alapkoncepcióban ott van a kraft, a potenciál; remek színészek hoznak bennük kiváló alakításokat; ráadásul még pénz és tehetség is van az akciójelenetek megvalósítására. A sztori viszont túlságosan biztonsági játék, semmi eredeti, és akkor ehhez még jön egy túlnyújtott játékidő is. A megvalósítás tisztességes, az élmény viszont nem túl maradandó.

Ezzel lényegében le is írtam, hogy milyen a Project Power. Jamie Foxx, Dominique Fishback és Joseph Gordon-Levitt kiváló; a hangulat és a stílus is megvan a filmben; az akciójelenetek decensek, jól néznek ki; a sztori viszont abszolút középszerű, ráadásul a főgonoszok is kidolgozatlanok, semmilyenek.

Egynek jó.

Project Power: A por ereje ajánló

Megvolt benne a potenciál, részeiben jó is, de az összkép sajnos nem túl maradandó. Kár érte, egy megtekintést azonban megér a vizuális ötletei, a remek színészei és jó hangulata miatt.

Project Power: A por ereje előzetes

Stáblista

  • Eredeti cím: Project Power,
  • a kiadás éve: 2020,
  • játékidő: 113 perc,
  • műfaj: akciófilm, sci-fi,
  • főszerepben: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro,
  • rendezte: Henry Joost, Ariel Schulman,
  • írta: Mattson Tomlin,
  • zene: Joseph Trapanese,
  • a film IMDB linkje.
Ez is érdekelhet:  Sokkal több mint testőr 2.
Project Power: A por ereje (2020) ajánló és előzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .