Minden, amit a GTMETRIX-ről tudni érdemes

Az információs technológia manapság hatalmas szinteket öltött, így nem csoda, hogy fejleszteni kell bizonyos szempontokat, melyek elősegítik a rendszerek analizálást. Ez legfőképpen arra szolgál, hogy képet kapjunk arról, hogyan gyorsítsunk Weboldalunk teljesítményén. 

Tippeket ad hogyan fejlődhess!

A már meglévő adataid, és teljesítményeid alapján teljes körűen megvizsgálja, milyen szempontokra lenne szükséged, ahhoz, hogy fejlődj. Nem mondok újat talán azzal, hogy a Weboldal tulajdonosának érdemes dolgoznia ezzel a rendszerrel, így jobban megismeri a saját folyamatait és előrelépési lehetőségeit. 

Hogyan kezdjem el a használatát? 

Egyszerű olyan szempontból, hogy a Google azonnal kiadja a www.gtmetrix.hu-t , és gyakorlatilag már elemezhető is az oldalad. Ami fontos lehet, hogy az URL-t, http vagy https előtaggal írd be a pontos eredmény elérése érdekében. Ami még jó ebben a rendszerben, hogy az ingyenes regisztrációt követően, megtudod vizsgálni az oldalad előző teljesítményét is, ezáltal össze is tudod hasonlítani. 

Amint bemásoltad az oldal URL-jét, 3 szekcióban láthatod az elemzést

  • Pagespeed score-t. ( Google Page speed): általános sebességi mutató
  • ( Yahoo page speed): jobbra a Yslow paraméterei lesznek láthatóak
  • ( Page load time): az oldal betöltési sebessége látható

A GOOGLE Page Speed

Itt tekintheted meg, hogy milyen szegmenseken érdemes fejleszteni az oldalad. Ezek nagy része egyébként igényel programozási ismeretek is. 

Az YSLOW

Yslow segítségével is teszteli az oldaladat (ami általában csak böngésző bővítményként vagy parancssori eszközként elérhető). Ezzel az eszközzel még le is töltheted az eredményeidet PDF formátumban, ami szintén hasznos lehet.

Tehát, a lényeg a lényeg

A GTMETRIX igen hasznos lehet, ha szeretnéd fejleszteni weboldalad, vagy szemmel tartani a mutatóit és teljesítményeit. 

További információkért pedig kattints az alábbi linkre: https://www.geekbee.com/blog/role-of-hosting-to-reduce-the-initial-server-response/

Ez is érdekelhet:  Hogyan segíthet az egészségügyi problémáidon a nordic walking?
Nevtelen terv 26 825x510 - Minden, amit a GTMETRIX-ről tudni érdemes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .