15 dolog, amire érdemes figyelni az esküvőszervezés közben!

Az esküvői előkészületek hetek, hónapok vagy akár évek óta tartanak. mindenre gondoltál; a helyszín, a stílus, a virágok és a meghívók. De arra az esetre, ha kihagytál valamit, érdemes megnézni ezt a kis ellenőrző listát a Nagy nap előtt.

1. A Gyűrű

Ha nem az egyik legfontosabb… Általában egy vőfély vagy szobalány felelős a gyűrűk gondozásáért, de érdemes ellenőrizni, hogy biztonságban vannak-e!

2. A nászéjszaka „kiegészítői”

Rossz, aki rosszra gondol. A nászéjszaka a szórakozásról szól, de az is fontos, hogy készülj fel sok különböző elemre, amelyek ezen az egy napon összeérnek. Csomagolj be néhány apróságot a pénztárcádba, hogy minden meglegyen, ami ahhoz kell, hogy túléld azt a különleges éjszakát ifjú házasként!

3. A Forgatókönyv

Az esküvő napjának megtervezése fontos feladat számodra, de egyben életed egyik legfontosabb pillanata is. Javasoljuk, hogy készítsen részletes ütemtervet az esküvő napjára. Így minden szolgáltató tudni fogja, mikor kell megérkeznie és mikor kell elhagynia a helyszínt.

4. Az Esküvőszervező feladata

Ne próbálj meg mindent maga csinálni. Bérelj fel esküvői koordinátort vagy egy esküvőszervezőt, hogy segítsen megtervezni és lebonyolítani az esküvő napját a kulisszák mögül (például a parkba rohanni a fotókhoz).

5. A „készülődős ruha”

A különleges pillanatokhoz érdemes felöltözni. Az esküvő és a nászút alatt rengeteg fotó készül. Képzeld el magad egy fodrászszékben, miközben virágkoronát viselsz a fejeden, amikor sminkelnek és fényképeznek. Ha természetesnek szeretnél kinézni, akkor ne viseld a melegítőnadrágodat az első megjelenés fotózása során. Kérd meg anyósodat és koszorúslányaidat, hogy készüljenek erre a fotózásra egy másik, hízelgőbb ruhában.

6. Szolgáltatók elérhetősége a felelős számára

Az esküvő nagy esemény, és a vendégek rengeteg kérdést fognak feltenni. Hogy megkönnyítsd a dolgodat, oszd meg az esküvőszervezők, koordinátorok és helyszínek telefonszámát a legfontosabb kapcsolattartókkal. Elérhetik egymást anélkül, hogy zavarnának.

Ez is érdekelhet:  Hogyan segíthet az egészségügyi problémáidon a nordic walking?

7. Fontos iratok

Ne feledkezz meg a személyi igazolványodról és egyéb okmányodról.  Ellenőrizd és legyen kéznél, különben nem tudsz aláírni semmilyen hivatalos papírt.

8. Táplálék és folyadék

Légy tisztában azzal, hogy a stressz miatt nem valószínű, hogy nagy étvágyad lesz, de mindenképpen együnk és igyunk valamit (beleértve a sütiket, süteményt vagy csokit), mielőtt a vendégek megérkeznek.

9. Meghívó és Forgatókönyv

Ha van meghívóból egy-egy példányod, adhatsz belőle egyet fotósaid számára, hogy inspirációt nyerjenek az esküvői fotókhoz.

10. Fő a biztonság és a jó közérzet!

A mindennapi életben nagyon sok apró dologra szükségünk van, ezért ne feledkezzünk meg ezekről sem. Sohasem tudni, mikor üt be a baj, és mikor kell éppen valami.

11. Fogadalmak

Nyomtass ki néhány példányt fogadalmadból, és vidd magaddal a szertartásra. Ily módon, ha ideges leszel, és elfelejted, amit mondanod kellene, ránézhetsz egy másolatra, ahelyett, hogy üres tekintettel bámulnál a tömegbe.

12. Az eszmei értékek

Fontos, hogy megfelelő ékszertartót használjunk az esküvőn. Bár sok szép porcelándarab létezik, nem mindig lehet őket egyszerre viselni. Ha egy különleges családi ékszert szeretnél viselni, vagy ha a legkedvesebb családi porcelánodat szeretnéd vinni az esküvőre, akkor érdemes megkérni egy megbízható rokont, hogy vigyázzon ezekre, amíg biztonságosan el nem tudja tárolni a széfben, vagy az otthonában.

13. A váltócipő

Bármilyen kényelmes is a menyasszonyi cipő, mindig legyen kéznél egy tartalék pár arra az esetre, ha bármi történne. Senki sem akarja, hogy az esküvőjén vizes, zokniban ázott láb legyen, ezért ügyelj arra, hogy legyen kéznél egy megfelelő cserepár. Akár egy aranyos sarkú cipőt is választhatsz strasszokkal!

14. Esernyő

Még akkor is, ha az időjárás-előrejelzés vakító napsütést jósol, érdemes magunkkal vinni egy szebb esernyőt. A merészebbek közületek választhatnak egy mutatós, színes harisnyanadrágot is!

Ez is érdekelhet:  Mit csinál egy üzleti coach?

15. A lista átfutása

Ha esetleg van egy saját listád arról, hogy pontosan melyek azok a dolgok, mik biztosan ne maradjanak majd el, érdemes újra átnézni.

wedding 825x510 - 15 dolog, amire érdemes figyelni az esküvőszervezés közben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .