20 éves az Unreal: most ingyen beszerezhető!

Az 1998-ban megjelent Unreal az „évtized nagy címeinek” egyike: pörgős játékmenetével, fantasztikus atmoszférájával, a maga korában kiemelkedőnek számító grafikai megoldásaival elnyerte a játékosok és a szakmai elismerését is.

A játékban egy fegyencet irányítunk, aki hajójával egy ismeretlen bolygóra zuhan, amelynek békés őslakosait a Skaarj nevű faj tagjai rabszolgaként tartják. Célunk az, hogy elhagyjuk a bolygót, ezt azonban ellenfeleink nem igazán nézik jó szemmel. Elavult technológia ide vagy oda, az Unreal Gold változatban a játék még mai szemmel nézve is gyönyörű: a színhasználatot és a fényekkel való játékot kihangsúlyozza a 10/10-es, gyönyörű zenéje is. Kiadásának huszadik évfordulója miatt az Unreal Gold most ingyenesen beszerezhető Steamen és GoG-on is! (A platform nevére kattintva érheted el az áruházi oldalakat). Érdemes sietni, már nincs sok hátra a határidő lejártáig. A kapcsolódó játékismertetőnket itt olvashatod el.

 

rtnp02 1024x576 - 20 éves az Unreal: most ingyen beszerezhető!

7 1024x576 - 20 éves az Unreal: most ingyen beszerezhető!

3 1024x576 - 20 éves az Unreal: most ingyen beszerezhető!

 

Ez is érdekelhet:  Unreal játékismertető
unreal screenshot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .