Boldog halálnapot! 2. / Happy Death Day 2U (2019) ajánló és előzetes

A Christopher Landon által rendezett 2019-ben megjelent Boldog halálnapot! 2. / Happy Death Day 2U filmről a következő tudnivalókat szedtük össze.

Boldog halálnapot! 2. / Happy Death Day 2U kritika

Az első rész eseményei után Tree-nek végre jól indul a reggele. Öröme azonban nem tart sokáig, mert hamarosan egy alternatív dimenzióban találja magát, ahol nem csak horrorisztikus eseményekkel, hanem egy komoly morális dilemmával is meg kell küzdenie.

A Boldog halálnapot! 2. nyíltan a Vissza a jövőbe filmek előző részre építő, ám az eseményeket rendesen megcsavaró logikáját vette alapul. Míg az első rész egy mérsékelt horrorparódia volt, addig a másik rész már inkább egy minimális horrort tartalmazó dráma / vígjáték / sci-fi egyveleg. Mondjuk úgy, hogy ez a váltás jót tett neki.

Ha egy kicsit átfogóbb kritikát szeretnél olvasni a filmről, kattints!

Az alkotás végig az első rész eseményeire és motívumaira alapozik, ezért azzal nem árt képben lenni. A hangulat megint nagyon jó lett, a humor helyén van, a dráma pedig a főszereplő Jessica Rothe remek színészi játékának köszönhetően pedig működik.

Boldog halálnapot! 2. / Happy Death Day 2U ajánló

Ha bírtad az első részt, jó eséllyel tetszeni fog ez is. Azoknak is bejöhet, akik szeretik a horror-sci-fi vígjátékokat (parodisztikus jelleg viszont itt nincs).

Boldog halálnapot! 2. / Happy Death Day 2U előzetes

Boldog halálnapot! 2. / Happy Death Day 2U zene

Boldog halálnapot! 2. / Happy Death Day 2U stáblista

  • Rendező: Christopher Landon
  • Forgatókönyvíró: Christopher Landon
  • Főszereplők: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu
Ez is érdekelhet:  Shaft (2019) ajánló és előzetes
boldog halálnapot! 2.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .