Twenty Twenty-Four / 2024 (2016) ajánló és előzetes

A Richard Mundy által rendezett 2016-ben megjelent Twenty Twenty-Four / 2024 filmről a következő tudnivalókat szedtük össze.

Twenty Twenty-Four / 2024 kritika

2024: az emberiség a kipusztulás szélén áll. A faj fennmaradása érdekében speciális bunkereket hoztak létre, ahová a legalkalmasabb embereket fogják elhelyezni. Roy egy ilyen bunkerben dolgozik, feladata, hogy működőképes állapotban tartsa az eszközöket, amíg a kijelölt személy meg nem érkezik. Munkáját egy mesterséges intelligencia segíti. Roy idővel furcsán kezd viselkedni.

A Twenty Twenty-Four egy aprópénzből forgatott kamaradráma, ez azonban egyáltalán nem válik kárára. Richard Mundy értő kézzel rakta össze a film fojtogató, paranoid, klausztrofób atmoszféráját, Andrew Kinsler pedig nagyon jó kis one-man-showt hozott össze a főszerepben. A film nagyon lassan építkezik, tetőpontján rendesen odacsap, viszont én úgy éreztem, hogy túl kevés választ kapunk benne. Egy ambíciózus „mindfuck” alkotás esetén a szabadon értelmezhetőség jó dolog, itt viszont egy kicsit talán túlzásba vitték és hiányérzettel álltam fel a film végén.

Twenty Twenty-Four / 2024 ajánló

Ha bejönnek a kisköltségvetésű, idegtépően klausztrofób, lassan építkező, gondolkodós sci-fik, akkor a Twenty Twenty-Four jó választás lehet.

Twenty Twenty-Four / 2024 előzetes

Twenty Twenty-Four / 2024 zene

Minimalista és paráztató.

Twenty Twenty-Four / 2024 stáblista

  • Rendező: Richard Mundy
  • Forgatókönyvíró: Richard Mundy
  • Főszereplők: Andrew Kinsler
Ez is érdekelhet:  Line of Duty ajánló és előzetes
twenty twenty-four

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .