5 szerelmes búvóhely, amely feldobja a kapcsolatod

A szerelmes búvóhelyek romantikát vihetnek a meglévő kapcsolatokba, de lássuk be más hasznuk is van. A következő helyek azonban sokkal egyszerűbben

Séta az erdőben

Egy romantikus séta az erdőben a legegyszerűbben elérhető módszer arra, hogy feldobjuk a hétköznapokat. A városokban ugyan nehezen elérhetőnek tűnik egy nyugodt erdei séta, de jobb híján különös hangulatot képes hozni a közeli park is.

A dolog előnye hogy bármikor kivitelezhető. Ha párunk éppen fáradt, vagy egyszerűen csak zsong a feje a sok Facebook-ozástól, mozdítsuk ki egy könnyed sétára. Garantáltan megfog nyugodni egy idő után.

séta az erdőben

Hajókázás

Hangulatos program, egy hajókázás, de akár a hőlégballonos utazás is. A lényeg hogy a mindennapi életünktől eltérő programoz válasszunk. Egy romantikus hajóút pedig ezek közé tartozik. Arra azonban figyeljünk, és főként a horgászatot szerető férfiaknak szól ez a kiegészítés, hogy egy horgásztúra önmagában nem hajókázás. Persze ha mindketten ezt szeretitek, akkor ez is jó móka lehet.

Internetes randi

Nehéz kimozdítani az embereket az internet közeléből, de talán előnye is lehet ennek. Ha túl elfoglaltak vagyunk egy hosszabb úthoz, akkor is kellemes hangulatúvá tehetünk egy hétköznapot. Keressünk egy közös felületet, ami lehet akár a Facebook chat is, de akár egy más jellegű felület is, ami megengedi a privát kommunikációt. A dolog előnye, hogy akkor is üzenhetünk szerelmünknek, ha nem vagyunk a közelében.

Titkos találkahelyek

Léteznek olyan randikuckók vidéken is és nagyobb városokban is, ahol kettesben lehetünk párunkkal pár órára. A titkos találkahelyek előnye, hogy egy a megszokottól eltérő, de igényes környezetben múlathatjuk az időt. Szerelmes búvóhelyként ugyan egy szállodai szoba is megfelelő választás lehet, de annak egészen más a hangulata lássuk be.

Randikuckó otthon

A hálószoba könnyedén romantikus szentéllyé válhat néhány aprósággal. Rakjuk szép rendet, húzzuk el a sötétítőt, csöpögtessünk illóolajat és gyújtsunk néhány gyertyát. A hatáson mi magunk is megfogunk lepődni.love photo

Szerelmes búvóhely bármi lehet

Csak meg kell adni a módját, és megteremteni a körülményeket. Bátrabbak akár közösen is dolgozhatnak azon, hogy romantikus környezetet varázsoljanak, de főként az utolsó pontban szereplő otthoni randikuckó, akkor is hatásos ha meglepetésszerű.

 

[contact-form to=’[email protected]’ subject=’Szerelmes búvóhely hozzászólás érkezett!’][contact-field label=’Na és Te mivel dobod fel a kapcsolatod?’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

Egy szerelmes búvóhely mit sem ér rózsa nélkül

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .